Dinsdag 1 december

Hoi dorpsbewoners,

Ik ben Janco Romeijn en 29 jaar. Ik ben geboren in Hardinxveld-Giessendam. In 1996 zijn mijn ouders met mijn broers en mij verhuisd naar de Noordzijde in Goudriaan. Zij runnen hier een boerderij. Sinds een paar jaar ben ik op mezelf gaan wonen op de Wetering. Een leuke straat, waar ik met plezier woon!

Ik werk al sinds mijn zestiende bij R. Vlot & Zn. Verhuizingen in Sliedrecht. Dit is een bedrijf wat gespecialiseerd is in verhuizingen en distributie van keukens, witgoed en meubilair. Ik ben daar begonnen als bijrijder, maar haalde al snel mijn C en CE rijbewijs. De afgelopen jaren heb ik mij meer bezig gehouden met de verhuizingen. Momenteel ben ik commercieel medewerker buitendienst. Dit houdt in dat ik (bestaande) klanten bezoek, offertes opstel etc. Af en toe ben ik nog wel eens dagje te vinden in de uitvoering, wat ook erg leuk is.

Hoe mijn dag er vandaag uitzag?  Zoals alle doordeweekse dagen, was ik weer te vinden op mijn werk. Rond 17:00 uur ben ik weer richting huis gegaan, heb ik gekookt en wat huishoudelijke klusjes gedaan.

Goudriaan is een ideale plek om te wonen. Voldoende vrijheid en een prachtige natuur. En als je een keertje geen zin hebt om te koken, kun je wat bestellen bij ’t Raadhuis. 

Wat nog leuk is om te weten dat ik via mijn werk mijn toekomstige vrouw Annemaaike ontmoet heb. Ondertussen hebben we al ruim 1,5 jaar een relatie, en hopen we volgend jaar te gaan trouwen. Annemaaike komt uit Bleskensgraaf, maar we hopen in Goudriaan te blijven / gaan wonen 😊

Hartelijke groet,

Janco Romeijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *