Dinsdag 10 november

Goedemorgen! De mist trekt langzaam op over de Goudriaanse polder en de vogeltjes fluiten. Het is 8 uur en ik wordt langzaam wakker om weer een nieuwe dag te starten… Beneden kom ik mama tegen, waarmee ik samen even een boterhammetje eet en een bakkie koffie drink.

Zo nu ben ik wakker, tijd om mij voor te stellen. Ik ben Rosanna van Zee, op dit moment 21 jaar oud en ik woon in de Middelbuurt aan de Noordzijde. Ik zit in mijn laatste half jaar van de HBO bachelor Industrieel Product Ontwerpen aan de Hogeschool te Rotterdam. Ik woon hier ook op kamers maar vanwege de pandemie ben ik vanaf maart bijna voortdurend thuis te vinden in Goudriaan bij mijn ouders en mijn zus.

Deze dag ga ik verder aan een project die ik voor mijzelf heb aangenomen om zo meer ervaring op te doen. Dit is een project in samenwerking met een start-up van twee Wageningse studenten. Daarnaast ben ik druk op zoek naar een afstudeerstage voor dit laatste half jaar.

Rond de middag komen papa en zijn stagiair Jeremy even thuis om te lunchen. Daarna kan ik weer verder met de bezigheden, deze avond zal ik namelijk weer online afspreken met de twee Wageningse studenten. Ook wel weer lekker om niet elke keer heen en weer te hoeven reizen. Maar communicatie in het echt blijft wel een stukje fijner.

Tussendoor bel ik nog een keertje met Elroy, mijn vriend, om te weten hoe zijn dag is gegaan. Na het avondeten en de meeting is het de zogenoemde koffie tijd. Voor mij dit keer een bakkie thee, die we samen in de woonkamer nuttigen. Nu tijd om even te ontspannen… misschien dat ik nog even wat muziek ga maken, een film kijken of verder ga aan mijn knutselproject. Wat is voor jou de beste manier om even te ontspannen? Ik ben benieuwd en misschien tot nog eens ;).

Groetjes,

Rosanna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *