Dinsdag 13 oktober

Hoi ik ben Emma Roest en ben 14 jaar. Ik woon samen met mijn vader en moeder Erik en Inge Roest en met mijn broertje Daan Roest. Ik zit in mijn derde jaar van het Uilenhof in Gorinchem.

Vandaag ging mijn wekker heel vroeg, want ik moest vandaag het eerst uur beginnen (9:30). Op school moeten wij nu mondkapjes op dat is wel even wennen. Ik fietste samen met een vriendin naar school. Mijn eerste uur was mentoruur dat duurde 40 minuten. Daarna had ik godsdienst, pauze, dienstverlening en producten, toen had ik weer pauze en als laatste vak had ik wiskunde. Vandaag had ik dus niet de leukste vakken al zeg ik dat zelf. Ik was dus om 5 over 2 uit en fietste toen met een vriendin weer naar huis. Thuis aangekomen ging ik wat drinken en moest gelijk mijn huiswerk maken, want de volgende dag had ik een economie toets die meetelt voor mijn eindexamen. Na het leren ging ik avond eten. Toen ik klaar was met eten ging ik gelijk omkleden want ik moest gaan turnen. Ik turn bij de Kroospikkers. Vandaag waren dat de meisjes 12+ en dat was van 8 tot 9. Terug thuis ging ik nog even snel douchen en toen naar bed.

Dit was mijn dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *