Dinsdag 20 oktober

Beste bewoners van Goudriaan,

Mijn naam is Eric van der Loo (54). In 2018 ben ik samen met mijn vrouw Amy en onze dochter Whitney in Goudriaan komen wonen op de Zuidzijde. We hebben toen ook het huis en de tuin verbouwd en gerenoveerd. Dat was een grote klus, maar we zijn erg blij met het resultaat en genieten van een prachtig uitzicht!

Whitney is dit jaar gestart met de studie HBO Communicatie in Utrecht en heeft een bijbaan bij De Groot Drukkerij. Amy was actief op het vlak van evenementen en marketing, maar vanwege Corona richt ze zich nu meer op styling en decoratie. Ik werk zelf sinds 2012 bij Koninklijke Boom uitgevers in Meppel. Boom is een prachtig familiebedrijf met een rijke historie van bijna 180 jaar. Op de vestigingen in Meppel, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Groningen werken bij elkaar ongeveer 300 medewerkers. Het is een modern uitgeversbedrijf dat naast mooie boeken en publicaties ook een keur aan digitale producten en informatie levert aan bedrijven, de overheid en onderwijsinstellingen zoals MBO, HBO en universiteiten. Ik ben verantwoordelijk voor de IT afdelingen waar ruim 20 medewerkers verspreid over de diverse vestigingen dagelijks bezig zijn met onze digitale producten, webshops en onze interne IT.

Sinds maart werk ik vanwege de Corona maatregelen vooral vanuit huis, net als veel van mijn collega’s. Dat was best een klus om dat toen binnen een week goed en veilig te organiseren voor alle medewerkers. Thuiswerken betekent veel contact via mail, telefoon of even video-vergaderen via Microsoft Teams. Mijn dag bestond vandaag dus ook grotendeels uit online overleg. Ook heb ik vandaag online een presentatie gegeven aan 150 collega’s, gevolgd door een vragenuurtje. Het is mooi dat het allemaal mogelijk is, maar het blijft toch vreemd om van achter je bureau en laptop in Goudriaan zo’n grote groep toe te spreken waarvan je weet dat iedereen ook thuis werkt.

Nu net heerlijk gegeten en dit stukje geschreven. Leuk ook om enkele andere dagboekberichten te lezen en zo de dorpsgenoten iets beter te leren kennen. Erg leuk dat we iets mochten toevoegen aan dit leuke initiatief!

Groetjes,

Eric, Amy en Whitney van der Loo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *