Dinsdag 21 januari

Vandaag is het aan mij, Sanne van der Voet, om onze dag te delen met de rest van Goudriaan.

In het kort stel ik me even voor. Ik ben 33 jaar, geboren en getogen in Jaarsveld. Na een verkeringstijd van 8 jaar ben ik ruim 10 jaar geleden getrouwd met Arjan. Hij is in Goudriaan geboren en we wilden beide graag in dit mooie dorp (blijven) wonen. We hadden het geluk dat we een huis konden kopen in het nieuwbouwproject de Wetering die we naar onze wensen hebben verbouwd. Inmiddels is het gezellig druk in huis met onze kinderen Fleur (6 jaar), Evi (4 jaar) en Noud (3 jaar).

Op dinsdag en vrijdag werk ik bij Univé in Lopik. Vandaag hebben we echter een training waardoor het allemaal wat anders loopt dan normaal. Noud heb ik gisteren al bij mijn ouders in Jaarsveld gebracht. Zij passen elke week op de dinsdag op. Omdat het door de training ’s ochtends te krap gaat worden blijft hij daar een nachtje slapen. De meiden heb ik bijtijds naar Alles Kids gebracht. Vanuit daar worden ze naar school gebracht en blijven ze die dag over. Uit school gaan ze ook weer naar de BSO waar ze het goed naar hun zin hebben. Zelf moest ik om 07.45 uur in Schoonhoven zijn zodat ik met een collega mee kon rijden naar Delft. Sinds 01-01-2020 zijn we gefuseerd waardoor we nu dus ook kantoren in o.a. Gouda en Delft hebben. De training stond gepland in Delft dus de reistijd is wel wat langer dan de gebruikelijke 25 minuten. Het viel gelukkig wel mee met de files en we waren om 08.55 uur aanwezig. Het was leuk om een aantal “nieuwe” collega’s te ontmoeten. Mij viel het verschil wel op tussen het stadse en de regio waar wij zitten. Zij waren bijvoorbeeld erg verbaasd dat er bij ons op kantoor regelmatig mensen hun premie contant komen betalen. Het was leuk om de ervaringen te delen. Rond 16.30 uur vertrokken we weer. Ruim een uur later was ik in Jaarsveld en ben ik met Noud weer richting Goudriaan gereden. De meiden hadden het leuk gehad op school en op de BSO. Na zo’n lange dag willen de kids altijd even hun verhaal kwijt en de nieuwste kunstjes of dansjes laten zien. Uiteindelijk liggen ze om 19.30 uur rustig in bed en slapen ze snel. Zelf maak ik de strijk nog even af terwijl Arjan nog even bij wat werken gaat kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *