Dinsdag 23 juni

Vandaag mijn beurt voor het dagboek, ik ben Marijke de Haan-Warner geboren in 1945 en woon al sinds 1973 in de van Assendelftstraat. De zogenaamde nieuwe-nieuwbouw volgens de Goudrianers…

Vanuit Rotterdam verhuisden wij Peter en ik naar Goudriaan, naar een huis met een tuin en een magnifiek uitzicht over de polder. We kregen hier 2 dochters Nathalie en Melanie maar die wonen inmiddels in Brabant en Zeeland. Heb 2 kleindochters, Peter overleed in 2007.

Vanmorgen vroeg frambozen geplukt, heb maar een paar struikjes dus helaas maar 1 potje jam kunnen maken. Meestal ben ik deze tijd van het jaar met vakantie in Zuid-Frankrijk maar in deze corona-tijd is dat nu niet mogelijk, maar dat heeft ook weer z’n voordeel, mijn tuin heeft er nog nooit zo mooi bijgestaan. Tuinieren is een van mijn hobby’s.

Ben niet altijd hier want ik heb inmiddels al weer 6 jaar een latrelatie met Theo Kant en die woont in Goeree-Overflakkee. Wij golfen samen op de Noordeloose golfclub en hebben daar veel plezier in.

Vanmiddag weer in de tuin bezig geweest, uitgebloeide rozen geknipt en het niet uit te roeien zevenblad uitgetrokken. Het is erg warm dus maar lekker in de schaduw een boek gelezen.

Marijke Warner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *