Dinsdag 24 november

Mijn naam is Mettine van Genderen. Ik ben 28 jaar oud en ik woon aan het mooiste eind van Goudriaan, het Oosteind 😉. Wat grappig is om te vertellen is dat als mijn vrienden hier op bezoek komen (veel komen niet uit Goudriaan), ze helemaal versteld staan van de schoonheid van Goudriaan. ‘Het heeft iets weg van Giethoorn’, zeggen ze dan. Oké, dat terzijde.

Vandaag heb ik weer een dag gewerkt. Ik ben assistent-accountant op een klein kantoor. Omdat wij met een kleine bezetting zijn en voldoende ruimte hebben, kunnen wij – zolang er niemand ziek is – nog naar kantoor. Ik vind dat erg fijn voor mijn structuur! Naast mijn huidige werk volg ik in het weekend een opleiding in de Schuldhulpverlening en Budgetcoaching. Als ik deze afgerond heb hoop ik dat ik dit allemaal kan combineren en met financiën én mensen kan werken, dat is een grote droom van mij.

Na mijn werk ben ik doorgereden naar de sportschool. Ik sport samen met een vriendin twee à drie keer in de week. Het is goed voor mijn conditie (zeker met een beroep waarbij je de hele dag zit) maar het is ook goed voor mijn psyche merk ik! Heerlijk om na een dag werk even te kunnen sporten!

Thuis heb ik lekker gegeten en heb daarna nog aan een eindmodule opdracht gewerkt. Mijn opleiding bestaat uit een aantal modules welke afgesloten worden met onder andere een moduleopdracht. Een uitgebreide casus moet uitgewerkt worden. Erg leuk, maar ook erg intensief 😉. Ook kijk ik nog even op Funda. Ik ben al een tijd op zoek naar een koopappartement in de regio Gorinchem, Sliedrecht e.o. (dus mochten jullie nog iets weten 😊) .

De dag is weer voorbij. Ik sluit de dag af met God. Het geloof is erg belangrijk voor mij en het mooiste daarvan vind ik dat ik een persoonlijke relatie met Hem kan hebben en ik merk dat Hij mij bij alle facetten van mijn leven helpt en leidt! Nadat ik met Hem heb gepraat, kan ik op naar een nieuwe dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *