Dinsdag 27 oktober

Hoi ik ben Roosmarijn Nederveen en ik ben vandaag 15 jaar geworden. Ik woon op de Noordzijde met mijn vader (Wouter) moeder (Yvonne) en 2 broers ( Jan-Joost en Thijmen) ik zit nu in mijn examenjaar VMBO op de Willem de Zwijger Schoonhoven.

Vandaag begon mijn dag best vroeg (06:30). Ik werd namelijk wakker met het idee dat ik vandaag jarig ben. Dus ik was al enthousiast naar beneden gegaan. Om mijn kleren aan te trekken enz.…… Nadat ik dat had gedaan, pakte ik mijn tas in en pakte een boterham en ging als standaard ritueeltje op de bank liggen en ff mijn telefoon checken. Toen was het al gauw tijd om naar school te gaan. Dus ging ik met een groepje andere mensen naar school. Daar aangekomen zette ik mijn mondkapje op en ging ik naar mijn lessen ( Nask ,Nederlands, Biologie pauze en Wiskunde ) ik was toen om 14:50 klaar en fietste ik weer met een groepje naar huis. Toen ik thuiskwam was ik uitgeput, dus ging ik ff met wat eten op de bank een serie kijken. Daarna ging ik ff mijn kaartjes, die ik allemaal had gekregen, netjes neerzetten. En toen kwam mijn moeder thuis en later mijn vader en toen gaven ze mij mijn verjaardagscadeau en het waren nieuwe Dr. Martens …..En toen was het alweer tijd voor de verrassing van mijn broer wat ik van hem kreeg. En dat was namelijk een Autorijles. Ik vond het erg spannend maar toch was het gelukt om helemaal naar de pont te rijden en weer terug via Nieuwpoort naar huis. Heel Enthousiast kwam ik thuis en stond het eten al klaar dus we konden zo aanschuiven. Vandaag aten we mijn favoriete prutje Kip-tandori. Na het eten heb ik ff uitgebuikt en kwamen mijn tante en nicht en oma nog een gebakje eten. Toen vloog de avond al snel weer voorbij en ging nog even tv kijken en ging ik rond 21:30 naar bed want de volgende dag moet ik weer vroeg uit mijn bed.

Dus ik kan zeggen het was een geslaagde dag, en ik had een leuke verjaardag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *