Dinsdag 28 april

Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Willemijn Romeijn (27 jaar), woon in de Hoeve, getrouwd met Iens (30 jaar) en moeder van Tobias (3 jaar) en Naomi (1 jaar). Ik ben werkzaam als bloemist bij Annet Flowers in Gorinchem.

Dinsdag is altijd rustig opstarten. De kinderen sliepen lekker uit, half 9 was Naomi wakker. Langzaamaan Tobias ook wakker gemaakt en hij deelde even mee dat hij nog even wakker moest worden. Helemaal goed hoor, blijf nog even liggen. Ga ik alvast Naomi aankleden. Tobias kwam ook al gauw en ook aankleden. Dan gaan we boterhammen eten. Na het eten ga ik nog een en ander doen in het huishouden. Tobias vermaakt zich met het “lezen” van trekker tijdschriften. Naomi speelt even in de box en is het al snel zat. Op de grond gaat ze verder met spelen, maar dat vind haar grote broer niet altijd helemaal top. We eten rond half 11 fruit, daarna gaan we nog even naar boven. Zet nog een was aan, maak even een kastje schoon in de badkamer. En dan staat Naomi tegen het bad aan, joepie!! Zondag was de eerste keer dat ze ging staan. Kort daarna gaat ze nog een keer staan. Mama blij ? heeft even geduurd, inmiddels is toch alweer ruim 13 maanden.

Dan is het weer tijd om een boterham te eten en dan gaat Naomi even een dutje doen. Tobias en ik hangen de was op. Beneden gekomen toen we even een Nijntje spelletje. Tobias had graag buiten willen gaan fietsen, dat deden we vorige week met het mooie weer. Naomi op bed en Tobias fietsen, dan kon ik even goed op hem letten als hij in de straat aan het fietsen was.

Naomi was weer wakker geworden even koekje en drinken, de rest van de middag rustig aan gedaan. Rond 5 uur begonnen aan het eten, gehaktballen, aardappels en bloemkool. Iens is kwart voor 6 thuis uit zijn werk en kunnen we gelijk eten. Na het eten lezen we uit de kinderbijbel over de zaaier. Dan is het bedtijd voor de kinderen. Naomi nog even in bad en naar bed. Met Tobias nog even een legpuzzel gedaan. En hup in zijn bed. En wij ploffen op de bank, televisie aan, en ik met laptop op schoot om foto’s uit te zoeken voor de albums van de kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *