Dinsdag 29 september

Aangenaam bewoners van Goudriaan! Wij zijn David en Ellis, wij wonen sinds augustus in de Van Gentstraat.

Ik (Ellis) werk als kraamverzorgende. Ik begon de dag met een nachtwacht. Dat betekent dat ik opgeroepen kan worden voor bevallingen maar ook om mensen die vanuit het ziekenhuis thuis komen op te vangen. Dit keer geen babytje opgevangen maar normaal gesproken assisteer ik de verloskundige tijdens de partus, zorg ik dat het voor moeders zo comfortabel mogelijk gemaakt wordt en geef ik vader een dextro voor wanneer het hem even te veel wordt, hihi. Wanneer de baby geboren is en alle laatste controles door de verloskundige zijn uitgevoerd wordt de zorg voor moeder en kind overgedragen aan mij.

Overdag had ik vrij en was ik van plan wat boodschappen te gaan doen. Helaas had mijn auto andere ideeen want hij wilde niet starten.. (blij dat ik niet opgeroepen ben voor een bevalling afgelopen nacht want dan hadden ze het zonder mij moeten doen.) Wat later op de dag nog een keer geprobeerd en toen gelukkig aan de praat gekregen. Boodschapjes toch kunnen doen met wat vertraging.

Ik (David) ben op tijd opgestaan om naar mijn werk te gaan. Ik werk in Leerdam bij een bedrijf genaamd Carjoy. Hier houden wij ons bezig met het restaureren van de Matra. Dit was een Frans automerk wat in de jaren zeventig en tachtig sportauto’s produceerden met middenmotor en 3 zitplekken. Op dit moment ben ik bezig met het type Bagheera, dit is één van de wat meer zeldzame modellen aangezien de meeste van dit type zijn weggerot. De technische details zal ik iedereen maar besparen. Na het werk nog even een boterham naar binnen werken en door naar de sportschool. Dinsdag is legday. Na bijna 2 uur sporten is het dan toch tijd om weer naar huis te gaan en te eten. Even kijken of er nog nieuws is van mijn opleiding (HBO automotive) eventueel opdrachten maken en door naar bed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *