Dinsdag 7 april

Hallo allemaal,

Mijn naam is Annelien Lakerveld, ik ben 33 jaar en woon sinds 3,5 jaar in het mooie Goudriaan. In de boerderij op nummer C, het middelste huis.

In mei ga ik met mijn vriend Theo trouwen, hij komt dan ook hier wonen.

Mijn werkdagen zien er de laatste weken wat anders uit. Normaal gesproken zou ik rond 8.00 u naar mijn werk rijden, ik werk als (school) maatschappelijk werker in een sociaal wijkteam.

Vanwege de corona maatregelen werken wij allemaal vanuit huis, na het ontbijt zet ik mijn laptop op tafel en mijn telefoon aan en dan is mijn werkdag begonnen.

Het is inmiddels de vierde week dat we thuiswerken, ik merk dat het begint te wennen.

Vandaag staan er een aantal telefonische afspraken en een vergadering op de agenda, tussendoor mails versturen en mijn rapportages bijwerken.

Om 11 uur heb ik mijn wekelijkse teamoverleg, via videobellen. Met 12 vrouwen is dat best een uitdaging maar het gaat steeds beterJ  Het is fijn om collega’s weer te zien en te spreken,  in deze tijd realiseer ik mij nog meer hoe fijn het is om collega’s te hebben en elke dag naar je werk te kunnen gaan.

Het is mooi weer dus ik kan tussen de middag buiten lunchen en later ook nog koffiedrinken. Dat zijn dan weer de voordelen van het thuiswerken.  

Na het eten ’s avonds ga ik met Theo een rondje lopen, lekker om even buiten te zijn. Het is mooi om te zien hoe snel alles groeit en bloeit met dit mooie weer.

Na het wandelen hebben we nog boodschappen gedaan, het is gelukkig rustig in de supermarkt, ruimte genoeg om voldoende afstand te houden van iedereen.

Thuis hebben we buiten nog een kop thee gedronken, heerlijk dat dit weer kan ’s avonds!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *