Donderdag 13 februari

Tja waar begin je als je nog nooit een dagboek hebt gehad.

Laat ik mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Diane den Haan 30 jaar en woon samen met Arie Witzier. Na bijna 4 jaar verbouwen zijn we 2 jaar geleden in ons huis op Noordzijde 14 getrokken. Voor insiders: het oude huis van meneer A. Stigter. Volgens hem  nog een pareltje maar we hebben het toch maar grondig aangepakt.

Het is een onstuimige week. Gelukkig zijn onze ramen blijven zitten maar helaas voor onze buurman Ab, daar liep het anders af. We zijn benieuwd hoelang dit blijft, misschien wel een idee om het als aanplakplek te gaan gebruiken in het dorp.

Vanmorgen stond de wekker om kwart voor 7..,zoals altijd veel te vroeg maar ik snooze graag heel lang. Om vervolgens net te laat eruit te gaan.

We beginnen altijd met het uitlaten van de hond maar die stapt naar buiten en kijkt me aan of ik gek geworden ben. Het komt met bakken uit de lucht. Dan maar gelijk de auto in om de hond eerst even bij mijn ouders te brengen en mijn weg te vervolgen naar het werk.

Vandaag werk ik een halve dag. Ik werk bij haarstudio Corrie in Molenaarsgraaf. Het is dus iedere morgen een stunt om geen scholieren op de motorkap te  en veilig  door Ottoland te komen. Ik heb me  er zelf ook altijd schuldig aan gemaakt om minstens 4 breed te fietsen.

Na een boterhammetje thuis gaan we even de kippen voeren. Heerlijk een stukje grond met kippen. Helaas leggen ze geen eieren meer, maar goed we hebben vooral oude adoptie-kippen. Lekker wat gerommeld in de tuin.

Vandaag hebben we een makkie met eten. Op donderdag schuiven  we altijd bij mijn schoonouders aan. Nog even gezellig napraten aan tafel onder het genot van een bakkie! Om vervolgens naar huis te gaan en de houtkachel lekker aan te maken.

Om  daarna heerlijk slaap te vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *