Donderdag 14 mei

Even voorstellen:  mijn naam is Annet Bassa-Mesker (47), getrouwd met Jan (48) en samen hebben we 2 zoons Jens (17) en Mees (12) en hond Nova (1)

Eind februari vorig jaar hebben wij een huis gekocht in de Van Tetsstraat. Na een fikse verbouwing zijn wij eind april vanuit Noordeloos in Goudriaan komen wonen. Wennen gaat snel, daar zag ik niet tegenop. Mijn transfer van Ameide naar Noordeloos is destijd ook goedgekomen:).

In het dagelijks leven werk ik al bijna 20 jaar als zelfstandig healthcoach met Herbalife-producten (praktijk aan huis) en de andere helft van de week werk ik onlangs 12,5 jaar bij Het Kontakt Edities.

Jan werkt  27 jaar bij Rietveld bv in Oosterhout (voorheen Noordeloos) op de planning.

Zoon Jens doet een versnelde MBO opleiding Bouwkunde (Da vinci/bouwmensen) in Hardinxveld en Mees zit in brugklas tl/havo op de Willem de Zwijger in Schoonhoven.

Beide zoons doen fanatiek aan wielrennen. Jens is eind vorig jaar toegevoegd aan de Nederlandse selectie, al blijft het in deze bijzondere tijd afwachten wanneer hij Nederland voor het eerst mag vertegenwoordigen.

Donderdag 14 mei , Jan is in alle vroegte (4.30 uur) al vertrokken richting Oosterhout, het is bijzonder druk op het werk, het beloofd een lange dag te worden.

Tegen 8.20 uur starten Mees en ik gelijktijdig aan onze taken. Mees krijgt online les en vertoeft in de huiskamer, terwijl ik in mijn eigen kantoortje aan de slag ga voor de kranten van volgende week (Het Kontakt Alblasserwaard en de Klaroen).

Rond 8.45 uur komt Jens snel even beneden ontbijten, om vervolgens op zijn kamer aan zijn schoolopdrachten te beginnen. Naast zijn schoolwerk moet er ook dagelijks worden getraind volgens schema [fit blijven voor het geval er eind van het jaar nog wedstrijden worden gereden].

17.00 uur snel koken, want vanavond start voor Mees de training weer bij de regionale fietsclub Jan van Arckel. Rond 18.10 vetrekken Jan en Mees op de fiets naar Arkel. Jens laat Nova uit, dus ik heb het huis vrij om (met lichte tegenzin) mijn oefeningen van Physiofit uit te voeren.

Na buiten nog snel de planten te hebben verzorgd spring ik snel onder de douche voordat Jan en Mees terug zijn.

Nadat de hele familie tegen 21.00 uur okselfris op de bank is beland, wordt nog snel een bakkie gedaan en tv gekeken en druipt de een na de ander af naar bed.

Zoals gewoonlijk sluit ik de rij nadat ik met Nova nog even een rondje heb gelopen  en heb gecheckt of alles nog veilig is in Goudriaan  :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *