Donderdag 15 oktober

Lief dagboek,

Wat blijft het toch lang donker ’s morgens. Sneu voor al die kinderen die elke ochtend in het donker het fietspad richting Gorinchem op gaan.

Gelukkig is het deze dag droog en wordt er zon verwacht. Een wasje vannacht gewassen en voor het werk nog even snel ophangen. Hopelijk blijven de buien echt in het westen. In ieder geval kleurt de lucht al mooi en ziet het er helder uit. Nog een laatste snippertje van de maan is te zien.

Deze ochtend staat eerst coaching op het programma. Fijn om lastige puzzels met een coach te kunnen doorspreken. Na een intensieve ochtend weer richting huis. De zon schijnt volop. Door Corona is de rest van de werkdag thuis in de werkkamer. Er staat een lange middag met vergaderen op het programma. Een klein beetje jaloers nu enkele oudere stellen lekker voorbij wandelen.

Om 18.00 uur sluit ik de laptop en nog even lekker naar buiten. Wat heerlijk om op het platteland te wonen. Zodra je loopt, loop je langs weilanden met nog enkele koeien, ganzen en een reiger. De lucht begint al te kleuren. De zon zakt snel achter de bomen. Hm, wat lekker die buitenlucht. Genietend van de avond terug naar huis.

Wat fijn om hier te wonen.

Tot morgen lief dagboek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *