Donderdag 20 februari

Hoi ik ben Iris Blokland 15 jaar oud, ik mag hier vertellen over mijn dag.

Het is vandaag donderdag 20 Februari 2020. Vandaag heb ik school, ga ik naar mijn pony Vlinder en in de avond houd ik van Netflix kijken. Ik moest om 8:30 op school zijn, ik zit op de Uilenhof in Gorinchem. Op de Uilenhof hebben we flexlessen en blokken van 80 min. In de pauzes ben ik graag met vrienden en mijn vriendje (die zit dus bij mij op school, supergezellig dus!). Ik was om 14:05 uit en ik ging met de bus naar huis.

Eind van de middag ging ik naar mijn lieve pony vlinder. Meestal heb ik les op donderdagavond, maar vanavond zou het erg gaan regenen dus heb ik lekker daarvoor in de bak gereden. Ik houd mijn avonturen met vlinder bij op mijn Instagram kanaal: horse_life_vlinder. Vandaag heb ik uiteraard ook gepost over hoe het ging tijdens het rijden en een grappig filmpje, wil je die zien? Ga dan uiteraard even een kijkje nemen (; Nadat ik haar had gereden, gepost en alle paardjes weer gevoerd had werd het wel tijd voor mijn Netflix momentje! En tot slot ben ik nu dit verhaal aan het schrijven. Dit was mijn dag (:

Liefs, Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *