Donderdag 26 november

Het zou een thuiswerkdag in een lange rij van heel veel andere thuiswerkdagen kunnen zijn, maar ik geniet ik van de vele andere dingen op deze dag. De normale muesli yoghurt combi is op, dus begin ik de dag met havermoutpap. Geen idee hoe de verhoudingen zijn en, als ik klaar ben met koken, heb ik een flink maar ook smakelijk ontbijt te pakken.

Om een uur of 8 kruip ik achter mijn computer. Ook is het werk vandaag gelukkig afwisselend. Van het regelen van koudwatermachine voor een test van een nieuw product volgende week, de analyse van een klimaat in Amerika om sla te telen tot het uitwerken van een ketelruimte in China. Ter ontspanning ga ik er op deze grijze dag tijdens de lunch er een uurtje tussenuit om op het orgel in de kerk te spelen.

Hierna neem ik met koude handen weer plaats achter mijn toetsenbord, maar het was heerlijk om even muziek te maken. Na de werkdag verder met van alles wat met de verbouwing van ons huis te maken heeft, al met al een beste drukte bij elkaar, die niet verveelt en mooi is om aan te werken.

William Konijnenburg, 44 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *