donderdag 27 februari

Naam: Hannie Krielaart-Post (60  (al 4 dagen) vanuit de Van Tetstraat.

Deze donderdag heb ik lekker uitgelapen tot 8.00 uur J

Normaal gaat de wekker in huize Krielaart om 6.15 uur, Adrie gaat dan naar zijn school in Middelharnis en ik naar de mijne in Dordrecht (zonder Wantijbrug een drama nu).

Ik geef daar les op het MBO aan studenten van  +/- 16-30 jaar oud.

De opleidingen binnen ons gebouw zijn voor verpleegkundigen, doktersassistenten, apothekersassistenten en tandartsassistenten.

Ik geef les aan de tandartsassistenten, onze studenten komen uit alle windstreken, dit vergroot mijn wereldbeeld meer dan toen ik les gaf op het VMBO in de regio Gorinchem.

Vandaag arriveert mijn schoondochter Roxanne voor een ontbijtje samen met mijn dochter Marileen. We gaan na de koffie, het gekookte ei en een volkoren boterham op weg naar Schiphol.

Adrie (u kent hem wel van de Chateau du Tets wijn) en Machiel, onze zoon (heeft ook een eigen wijnstokken), zijn samen 9 dagen naar Zuid-Afrika geweest (ook iets met wijngaarden).

We gaan ze met liefde ophalen, we hebben ze weer graag bij ons…

We arriveren stipt op tijd en staan vol verwachting met  2 extra winterjassen klaar, zij hadden zon en gemiddeld 38 gr, geen regen en geen storm, daar is nu het zomer.

Al snel zien we de mannen door hun lengte goed zichtbaar door de deur komen.

Snel gaan we terug naar Goudriaan voor een lunch, 600 foto’s en veel verhalen, ze hebben genoten!

Nadat Machiel, Roxanne en Marileen weer richting Gorinchem zijn vertrokken, kletsen Adrie en ik samen verder, er is een dakpan naar beneden gekomen, zondag op mijn verjaardag, Goede buur Piet, heeft dit tijdelijk gerepareerd en Adrie gaat de schade opnemen, hier is hij niet blij mee, op het dak staan is geen hobby, daar moet dus hulp voor ingeroepen worden.

Adrie gaat de foto’s op de pc zetten en ik ga de Zuid-Afrikaanse was draaien, korte broeken, shirtjes…..

Omdat het vakantie is gaat mijn Zumba avond, niet door, normaal rijd ik ’s avonds naar H’veld-G’dam om met Marrie (ook van Tetsstraat)lekker los te gaan.

Als de avond is gevallen kijken Adrie en ik naar Ajax, In huize Krielaart is dat, samen met  VVAC de beste ploeg van Nederland.

Helaas laten ze dat vanavond niet echt zien, er wordt druk tussen Machiel en Adrie geappt. Moe maar voldaan duiken we daarna ons bed in J.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *