Donderdag 28 mei

Lief dagboek,

Hallo allemaal, ik ben Lelia de Vries. Ik ben 18 jaar en woon al 16 jaar in Goudriaan. Dochter van Wout de Vries en Letty den Haan.

Ik wilde vandaag een vrolijke dag beschrijven waarbij ik naar mijn stage bij de OBS de knotwilg was geweest, maar dit liep even anders. Mijn opa is vorig weekend overleden, daardoor liep het deze dag allemaal anders. Doordat het coronavirus er is konden de kleinkinderen en achterkleinkinderen niet op de begrafenis zijn. Dit was een onwerkelijk gevoel. Ik had mijn lieve broer Adriaan de Vries opgehaald in Dordrecht, hij woont bij het leger des Heils. Mijn lieve tantes en ooms hadden geregeld dat we de rouwstoet konden zien. Dit  was fijn en emotioneel. Mijn lieve broer deed een arm om mij heen en was ontzettend lief. Na de rouwstoet heb ik hem thuisgebracht en ben ik naar mijn moeder in Nieuwpoort gegaan. Daar hebben we de rouwdienst online beluisterd.

Samen met mijn moeder heb ik ons hondje Elvis uitgelaten en zijn we naar een strandje geweest met hem. Daarna hebben we samen gegeten.

Normaal gesproken zou ik stage hebben. Ik loop stage bij de OBS de Knotwilg in Nieuwpoort. Ik zit in mijn laatste jaar als onderwijsassistent. Ik heb een mooie kans gekregen om volgend jaar te mogen werken leren voor basisonderwijs leerkracht. Oftewel Juf Lelia 🙂  Dit is een ontzettend spannende en leuke uitdaging! Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te mogen.

Normaal gesproken geef ik ook nog gymlessen bij de Gymvereniging de Kroospikkers in Goudriaan en Ottoland. Jammer genoeg kunnen deze lessen ook niet doorgaan vanwege het virus.

‘s Avonds heb ik met Mirthe van Elk nog een ijsje gegeten. Samen bijgekletst over alle leuke dingen die wij in het vorige weekend en in die week hadden meegemaakt.

Ik ben weer naar Nieuwpoort gereden waar ik om de week bij mijn moeder woon.

Nog even op mijn telefoon en daarna lekker gaan slapen.

Liefs Lelia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *