Donderdag 3 december

Voor wie mij niet kent , ik ben Corrie den Haan, ik woon al ruim 37 jaar met veel plezier in Goudriaan, wat op zich best bijzonder is voor iemand die geboren en getogen is in Ottoland.

Ik woon aan de Noordzijde in Goudriaan met mijn man Roel den Haan, wij hebben 3 kinderen en 3 kleinkinderen die  allemaal gezellig  in Goudriaan  wonen. Mijn hobby`s zijn tuinieren, lezen en puzzelen.

Een beschrijving van mijn dag geven is best een beetje saai, we maken op het ogenblijk niet zo erg veel mee door de corona maatregelen.

Vanmorgen niet te vroeg opgestaan met dit sombere weer, mijn buurvrouw noemt dit echt Sinterklaasweer, waarom dat zo is weet ik ook eigenlijk niet, maar dan heeft dit weer tenminste een naam.

Een boterhammetje gegeten , koffie gedronken en maar eens wat huishoudelijke klusjes gedaan. Koffietijd kwam er gezellig iemand langs waar mee ik in het EHBO bestuur zit, even wat besproken en gezellig wat bijgepraat.

Ik moest nog een soort haasten om tussen de middag mijn kleindochter op school te halen. Die kwam gezellig een boterhammetje eten, na het eten  haar weer naar school gebracht.

Na de middag wat administratieve klusjes  gedaan.

Verzonnen wat we vanavond eens zullen eten, en gekeken of dat ook in huis was, want we doen natuurlijk maar 1 keer in de week boodschappen, wat dat betreft komt het advies van 1 x keer in de week boodschappen doen me prima uit, het is echt mijn hobby niet.

Nog een poosje zitten puzzelen en eten gaan koken. Na het eten een ”rondje met het hondje”, koffie gedronken, naar het nieuws gekeken en nog maar een poosje lekker bij de kachel zitten puzzelen .

En toen was het weer bedtijd, als ik het zo na lees heb ik best nog heel wat gedaan en meegemaakt op een dag, misschien elke dag maar eens opschrijven wat ik doe en meemaak.

Welterusten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *