Donderdag 30 april

Hallo dagboekliefhebbers, ik zal mij eerst voorstellen mijn naam is Aart de Jong een echte GOUERJANER ?. Ik ben 57 jaar en woon al mn hele leven in Goudriaan. Ik verdien de kost als chauffeur/machinist bij Nederhoff in Vianen.

De wekker liep op de vroegere Koninginnedag af om 4.45 uur. Bed uit, geprobeerd om de rimpels weg te wassen wat helaas is mislukt. Mijn ontbijt bestaat uit een kom brinta met veel suiker. Auto gestart en naar Vianen gereden. Daar mijn vrachtauto aangeslingerd en naar mijn eerste klus om 6.45 uur in Leusden. Daar verschillende bouwmaterialen op zijn plek gezet met de kraan die op mijn vrachtauto staat. Toen dat geregeld was om 9.30 uur met piepende bandjes naar Amstelveen om een dakkapel te plaatsen, daar duurde het even voor alles paste. Ben daar om 15.15 uur weggegaan na 5 bakkies koffie en een broodje bal (De klant wist waar chauffeurs dol op zijn ).

Terug naar Vianen ff hijsgereedschap  lossen. Het laatste klusje voor deze dag was nog even een bouwlift laden in Leerdam. In Vianen aangekomen stond de klok op 17.45 uur.

Dit was mijn werkdag, maar de dag heeft 24 uur.

Op maandag en donderdag eet ik altijd bij mijn zoon Harm en schoondochter Kimberley en het is donderdag. Na het eten nog ff bijkletsen over van alles en nog wat en dan naar huis.

Was rond 20.00 uur thuis, dat is in Goudriaan bijna het hoogste woonpunt van het dorp. De meeste mensen in het dorp hebben buren naast zich wonen, die heb ik ook wel maar ik heb ook onderburen. Na gedoucht te hebben nog maar een bakkie koffie en een poosje tv kijken onder het genot van een flesje bier en gewone chips (naturel),dan is het rond 23.30 uur wel tijd om naar de lakenstraat (bed) te gaan.

DIT WAS MIJN DAG EN HIER MOET U HET MEE DOEN.

Groetjes Aart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *