Donderdag 7 mei

Ik ben Gerdine Verschoor 28 jaar. Getrouwd met Pieter en we hebben 2 kinderen Boaz (5) en Tamar (1) wonende op de Zuidzijde.

In 2010 hebben we de dit huis van Bram Boer gekocht, vervolgens 2 jaar verbouwd en in 2012 zijn we er komen wonen. Nu z’n 10 jaar later is het huis zeker naar ons zin. Maar met een man als timmerman moet je er nooit vreemd van opkijken wanneer je s ’avonds thuis komt er (onverwachts) een nieuw (bouw)project gestart is. Gelukkig hebben we meestal dezelfde smaak dus durf ik gerust even weg te gaan?

Verder iets over mezelf. Naast de taken thuis ben ik werkzaam als apothekersassistent en volg daarnaast de opleiding doktersassistent. Hiervoor ga ik normaal gesproken 1 dag in de week naar school, maar in corona tijd volg ik deze lessen dus thuis.

Donderdag 7 mei: Om 07:30 start de dag. Hups mezelf en de kinderen in de kleren, ontbijt en op weg naar Ottoland om Boaz bij m’n ouders te brengen. Vandaag is mijn online lesdag en dan is het rustiger hier en voor hem leuker om lekker op de boerderij rond te scharrelen. Op de trekker, rennen met een stok achter de poezen en kroelen met de lammetjes. Als het aan Boaz ligt blijft de school voorlopig nog gesloten.

09:00 uur start de les. Voordeel aan online les volgen is dat ik ondertussen (op een laag pitje dan wel) toch enkele klusjes kan doen. Het wegwerken van het wasgoed en het uitgestelde klusje dweilen kon ik mooi doen in de buurt van de laptop. Van de nood een deugd maken zullen we maar zeggen?

In de pauze even wandelen en eten met Tamar waarna ik haar op bed leg voor een dutje.

Om 15:30 zit de les er voor vandaag weer op. Dat is mooi, want nu kan ik nog even snel de ramen aan de buitenkant zemen voordat Tamar wakker is en we er dus 2x zolang over zouden doen..

Een uurtje later is Pieter thuis en drinken we nog even wat in het zonnetje.

19:30 wordt Boaz thuis gebracht door mijn zusje. Nog even de kindertjes in bad en naar bed.

Zo blijft er voor mij nog even tijd over om aan stage opdrachten te werken en een rustig/lang telefoontje met oma te plegen.

Tot ziens! Groetjes Gerdine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *