Donderdag 8 oktober

Goedemorgen,


Ik zal me even voorstellen, ik ben Adrie Stuij – de Jong, 75 jaar, getrouwd met Kees Stuij 78 jaar. Wij zijn geboren en getogen in Wijngaarden en in 1965 getrouwd en toen in Sliedrecht gaan wonen waar onze zoons Piet en Corne geboren zijn.


Inmiddels hebben we 3 kleindochters en 3 kleinzoons.

In september 1987 zijn we in Goudriaan gaan wonen in de boerderij waar mijn ouders woonden en daarvoor mijn grootouders. In 2014 hebben we de buitenschuur afgebroken en een heerlijk nieuw huisje gebouwd. De boerderij is verkocht en wordt binnenkort helemaal opgeknapt.

Nu even over mij zelf, de laatste 17 jaar werkte ik in het Beatrix Ziekenhuis als vrijwilliger met het helpen uitserveren van de maaltijden, daar is in maart een eind aangekomen door de corona uitbraak en omdat ik ook bij de risicogroep hoor. Ik loop ook al jaren iedere dag een rondje plasjes en verder fietsen we veel. Kees doet wat klusjes aan de overkant van de ‘Goudriaan rivier’ bij zoon Piet. De ochtend begint met de krant uit elkaar te halen, Kees de sport en ik Rivierenlanden en dan de rest van het A.D. en dan de gewone klusjes in en om het huis verder lezen we veel Kees vooral en ik puzzel wat. Fietsen is vooral mijn hobby maar Kees gaat ook vaak mee. We hebben een heerlijk rustig leven en hopen er nog een poosje van te genieten in dit mooie Goudriaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *