Kleine lettertjes

Net als alle websites, hebben we gebruiksvoorwaarden en een privacy policy. Dat kunnen we in kleine lettertjes ergens weg stoppen, maar we vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Daarom een korte toelichting.

Bij gebruik van deze site plaatsen we cookies op je computer. Dit zijn bestandjes die aan ons doorgeven wanneer je de website bezoekt en welke pagina je bezoekt. Dit gebeurt anoniem; de server vergelijkt het IP-adres (nummer) van de computer, om te zien of het gaat om dezelfde bezoeker, maar wij weten niet wie de website bezoekt. We kunnen alleen bekijken hoeveel mensen de site bezoeken en welke pagina’s populair zijn.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van het dagboek. De inwoners van Goudriaan beschrijven hun dag in woorden of in foto’s. Zoals elk dagboek bevat het de mening van degene die het schrijft.

Aanmelden nieuwsbrief:

Elke week versturen we een nieuwsbrief met daarin de nieuwe dagboekverhalen. Wil je deze ook ontvangen? Meld je dan aan op de website. Je geeft ons dan toestemming om je e-mailadres op te slaan in onze mailinglijst en je wekelijks een update te sturen. We zullen geen reclame sturen en je gegevens ook niet doorgeven of verkopen aan een ander. In februari 2021 zullen we alle verzamelde e-mailadressen verwijderen. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kun je je eenvoudig uitschrijven via de link onderin de nieuwsbrief. Mocht je vragen of klachten hebben, dan mag je ons altijd mailen: mail@dagboekvangoudriaan.nl.

Voor de schrijvers:

Wanneer je een stukje schrijft voor het Dagboek van Goudriaan, geef je toestemming dat we het op internet plaatsen. Iedereen kan dit lezen, dus ook bijvoorbeeld je toekomstige baas. Wees je hiervan bewust. Wanneer je negatief over andere mensen schrijft, zullen we dit zonder overleg verwijderen.

De foto’s die je meestuurt heb je zelf gemaakt en met het insturen van de foto’s geef je toestemming om deze op internet te zetten. Staan er andere personen op dan jijzelf, vraag hen toestemming om het op internet te plaatsen. Kinderen tot 18 jaar hebben toestemming van hun ouders nodig.

Heb je vragen? Of wil je dat er dingen van de website gehaald worden? Stuur even een berichtje naar mail@dagboekvangoudriaan.nl en we helpen je graag verder.