Maandag 10 februari

Vandaag is het onze beurt om iets voor het Goudriaans dagboek te schrijven.

8 Jaar geleden 10-2-12 was het onze trouwdag. Het was een ijzige dag, er lag volop sneeuw, de sloten en binnenvaarten waren dichtgevroren. Gisteren trok de storm Ciara over Nederland waar wij vandaag de gevolgen van zien. Her en der liggen weggewaaide takken van de geknotte wilgen.

Omdat het vandaag onze trouwdag is, drink ik even op gemak met mijn Chantal een bak koffie en vertrek ik iets later dan normaal om 07.00 uur naar het werk in Utrecht. Het is behoorlijk druk onderweg de naweeën van de storm zijn duidelijk merkbaar. Op het werk aangekomen zorg ik dat ik de voorbereidingen voor het personeel tref zodat zij direct kunnen opstarten aan hun machines. Ik en Chantal hebben een binderij in Utrecht alwaar 35 man werken. Iedere dag dus weer een puzzel om te zorgen dat zij vooruit kunnen. Door het slechte weer zijn er twee personeelsleden die melden dat zij vandaag niet komen. Het zijn allebei mensen van kantoor. Gelukkig kan een daarvan vanuit huis werken. Rond de klok van 9 komt ook Chantal op het werk. We drinken nog even vlug een bak koffie en gaan dan beiden weer aan de slag. Chantal doet haar werkzaamheden op kantoor en ik zorg voor de productie.

Om 14.30 ga ik weer richting Goudriaan. Eerst vlug nog wat kleine boodschappen doen en dan naar huis. Ik zit met een aantal ondernemers uit de omgeving van Utrecht in een kaartclubje vandaar dat ik vandaag wat eerder naar huis ga. Wij kaarten iedere week weer bij iemand anders thuis. Vanavond kaarten we in Bilthoven.

Thuis aangekomen moet ik eerst nog even een lamp vervangen die gisteren kapot was gegaan, daarna ben ik met het dagboek begonnen. Even vlug wat eten en de krant doorgebladerd. Na gedoucht te hebben ga ik onderweg naar Bilthoven.

Vanavond heerlijk ontspannen gekaart en een hoop gelachen. Nu is het 00.30 UUR en tijd om naar bed te gaan. 

Huib van Oostrom

PS: Bijgaand 3 foto’s waarvan 2 een impressie geven van ons prachtige uitzicht en de foto van ons samen is afgelopen jaar gemaakt in Kaapstad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *