Maandag 11 mei

Lief dagboek,

Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Femke (26 jaar). Sinds 3 weken woon ik samen met mijn vriend Kenny (28 jaar) in Goudriaan. Ook al wonen wij pas in de Van Tetsstraat, wij hebben het nu al prima naar ons zin en voelen ons al helemaal thuis. Wat een leuke mensen wonen er in Goudriaan.

Oorspronkelijk komen wij uit Dordrecht.

Vanmorgen om 07:30 ging de wekker bij ons af. De monteur van Ziggo komt vandaag langs. Helaas lukte het ons niet zelf, omdat de kabel achter de muur afgeknipt was. De monteur kan komen tussen 08:00 en 13:00. Eindelijk! Het is 12:45 en de monteur belt aan. Na een uurtje… yes, eindelijk hebben wij internet en TV.

Ondertussen gaat Kenny naar zijn werk toe. Kenny maakt kunststof terrasplanken voor op boten. De ene week begint hij halverwege de middag en de andere week vroeg in de ochtend. Dit allemaal vanwege het coronavirus helaas. Deze week begint hij laat.

Na de kleine prulletjes en dingetjes te hebben opgeruimd pak ik ook mijn spullen om naar het werk te gaan. Zelf werk ik bij een kroeg in Dordrecht. Ook deze is dicht. Maar, om alles toch zo positief mogelijk te bekijken zijn wij met een aantal collega’s aan het verven geslagen.

Het is 18:30 en ik ben ondertussen weer thuis en moe van het schilderen. Vanavond heb ik ook niet zo veel zin om te koken. (Ik eet toch alleen). Het wordt pasta pesto met kip. Nog eventjes in de achtertuin met de kat kroelen. (De kat is helaas niet van ons, maar wel super lief. Ik denk dat als ik deze foto van hem plaats, de mensen uit deze buurt de kat wel kennen). Later op de avond is Kenny ook weer thuis. Samen kijken we nog een film en kletsen we de dag nog even door. Daarna is het toch echt weer tijd om naar bed toe te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *