Maandag 12 oktober

Hallo Goudrianers

Als import wonen wij alweer 15 jaar in Goudriaan. Wilco komt uit Brandwijk en ik, Gerda, kom uit Wijngaarden. We hebben eerst 12 jaar in de Wetering gewoond en wonen nu dus sinds 3 jaar aan de Smoutjesweg waar we al klussend ons droomhuisje maken.

Deze maandag 12 oktober begint voor Wilco om 04.50 uur. Hij laat nog even onze hond Milo uit voordat hij naar zijn werk vertrekt. Hij is vrachtwagenchauffeur bij Alb Swijnenburg in Ottoland. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er niks van mee krijg. Op dat tijdstip lig ik nog lekker te slapen. Mijn dag begint om 07.00 uur. Even ontbijten met onze 2 kids: Thijs van 8 jaar oud en Lisa van 5 jaar oud. Om 08.10 uur breng ik ze op de fiets naar school en dan snel weer naar huis; de auto in. Er staat een lange reis voor de boeg. Ik heb een woonwinkel in Groot Ammers genaamd Thuis bij Gerda en vandaag ga ik op inkoop bij een leverancier van mij: Brynxz. Hun showroom is zo’n 1.5 uur rijden vanuit Goudriaan. Autorijden vind ik heerlijk dus dit is totaal niet erg.

Onderweg lekker meegezongen met heerlijk foute muziek. Ik word daar altijd zo vrolijk van! Iedere gek heeft zijn gebrek.

Om 10 uur schuif ik tafel, aan de thee met taart. Altijd een feestje om hier te zijn. Na heel veel moois te hebben ingekocht en daar nog te hebben geluncht, stap ik weer in de auto. Vol gas terug om precies om 15.10 uur weer bij school te staan om de kids op te halen.

Na de administratie en een ovenschotel in de oven te hebben geschoven ga ik nog even Milo uitlaten.

Rond 18.00 uur stapt Wilco ook binnen en eten we met elkaar.

In de avond de bus nog even vullen met geleverde nieuwe collectie. Die gaan we morgen weer uitpakken in de winkel. Voor nu lekker naar bed.

Groetjes Gerda van Hoorne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *