Maandag 13 april

Even een “kijkje” in Raadhuisstraat, waar wij Albert Jan (AJ) en Jacqueline (Jacq) van Middelkoop al bijna 50 jaar wonen en daardoor bij de meeste dorpelingen wel bekend.

‘t Is vandaag 13 April, 2e Paasdag, en was het weer vanmorgen zodanig dat het binnen-blijven werd. Voor ons allebei geen enkel probleem, want we houden enorm van puzzelen. AJ woordzoekers en legpuzzels op de IPad en Jacq verslindt sudoku en tectonic, maar kijkt elke zaterdag uit naar de sudoku vijfling uit het Magazine van het Algemeen Dagblad en die 9 van de 10 keer tot een goed einde brengt.

Verder is handwerken, op allerlei manieren, een leuke hobby die je als de tv aanstaat goed kunt uitoefenen.

AJ heeft als grote hobby z’n gras en valkparkieten, en door ons zitje achterin de tuin een heel leuk plekje om van de vogels te genieten, wat we vorige week met het mooie weer elke dag hebben gedaan.

Vandaag maar weer eens pannenkoeken gebakken en rum/rozijnen pudding gekookt. Zo zien jullie, wij weten niet wat vervelen is en hopen nog vele jaren in gezondheid van ons mooie dorp te genieten en wensen iedereen geduld in deze corona tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *