Maandag 13 juli

Goedemorgen Goudriaan, Ik ben Anneke Baggerman 44 jaar en de vrouw van Jan beter bekend als ” de kaasboer” en wonen aan de Zuidzijde met onze nog 3 thuiswonende kinderen Martine, Patrick en Lisanne.

De dauw boven het land en de prachtige ochtendzon beloven een mooie dag!

Het is vandaag maandag 13 Juli. Om 7:00 uur gaat de wekker, o ja.. vandaag is het wel maandag maar anders als normaal, we zouden een dag uit gaan, even de accu opladen 😉. Normaal doe je zoiets op zaterdag of zo maar de maandag is voor ons een vrije dag, nou ja.. vrij? Ik bedoel, Jan hoeft niet naar de markt!

We staan op en ontbijten, dan nog snel de wasmachine aan, want ja met z’n zessen zit de mand zo vol, en maken ons klaar en pakken de spullen die we mee willen nemen. Ons uitje gaat naar Tiendeveen een dorpje vlak naast Hoogeveen, bijna 2 uur rijden, waar mijn ouders een week op vakantie zijn en ons uitnodigden om een dagje te komen. We vertrokken om 8 uur en reden in 1 stuk door en zochten daar een bakker op om in het bezit van 4 gebakjes met koffietijd te arriveren. Wat zaten ze daar mooi zeg! Aan de rand van het bos en uitzicht op het land en een bessenkweker. Het was een heerlijke dag met 23 graden! ‘s`Avonds zagen we vanuit onze tuinstoel een ree uit het bos komen, wat was het prachtig!

Normaal gesproken bestaat de maandag voor ons uit de huishoudelijke taken, de was en voor Jan een bezoek aan de kaas leverancier om de voorraad voor de week weer aan te vullen, de nodige voorbereidingen en het voor verpakken en vacuüm trekken wat door de klanten erg gewaardeerd wordt, maar vandaag even niet!

De klok laat precies 12 slagen als wij ons pad weer oprijden, de dag is weer voorbij, we zoeken snel

ons bed op.

Een hartelijke groet van ons vijfjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *