Maandag 16 maart

Mijn naam is Elisah Griffioen. Ik hou van knutselen en mijn lievelingskleur is roze. Ik zit in groep 3 en ik ben 7 jaar. Mijn papa en mama zijn Jan en Dorien. En mijn broertje en zusje zijn Tobian en Hanna. Tobian is net geboren.

Ik ga over mijn dag vertellen. Het was een gekke dag. Ik moest eigenlijk naar school, maar omdat het coronavirus in Nederland is, mochten we van de baas van Nederland niet naar school. Ik vind dat een beetje leuk en een beetje ook niet leuk. Het is geen vakantie. Ik vind het leuk op school, maar thuis ook.

Ik begon met aankleden. Daarna gingen we eten. Ik ging met Hanna, mijn zusje, bingo spelen. Ik mocht draaien.

Ik ging helpen om Tobian in de tummy tub te doen. Ik mocht hem wassen. Tobian vond het lekker in het water.

Daarna ging ik buiten spelen. In de middag verzon Julia, mijn vriendin, dat we strandje gingen spelen. We gingen zelf een volleybalnet maken, zodat we konden volleyballen op het strand. En we hadden ook een klein veldje waar we met de frisbee konden spelen. Ik had per ongeluk twee frisbees op het dak van het houthok gegooid. Hanna heeft bij dit dagboekverhaal een tekening gemaakt van het strandje spelen.

We moesten naar binnen en mochten nog even een filmpje kijken. Toen gingen we eten en uit het paasboekje lezen. We hebben van het paasboekje een foto gemaakt, dus je kan hem ook nog zien. Als de poster vol geplakt is, is het Pasen! Daar heb ik zin in.

Het was een gekke dag vandaag, maar ook leuk. Morgen krijg ik schoolwerk om te doen, dus dan kan ik niet meer de hele dag spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *