Maandag 17 februari

Hallo allemaal! Ik ben Marijna Jelovic (38 jaar), getrouwd met Damir (43 jaar) en samen hebben wij 3 kinderen: Fabian (15 jaar), Natalia (11 jaar) en Ivano (8 jaar). Wij wonen op de Burgemeester van Slijpestraat en vandaag is de eer aan ons om een stukje dagboek te vullen.

De wekker van Damir gaat altijd erg vroeg, hij is chauffeur van beroep en meestal al ver voordat de rest ontwaakt op pad. Onze wekker gaat vandaag om 6.45. Dan begint het dagelijkse ritme van aankleden, ontbijten, schooltassen inpakken. Om 8.00 vertrekt Fabian naar school en om 8.10 zijn ook Natalia en Ivano de deur uit. Daarna vertrek ik zelf naar mijn werk.

12.00, Natalia en Ivano hebben pauze en gaan gezellig samen thuis eten. Fabian is vandaag ook vroeg uit, om 12.30 is hij thuis. Dan heb ik zelf ook pauze en videobellen we eventjes.

Als ik om 16.00 thuis kom uit mijn werk is het even haasten. Fatsoenlijk eten koken is er op maandag niet bij, vandaag kies ik voor soep en broodjes in de oven. Natalia eet al om 16.30 en om 16.45 zitten we in de auto en breng haar naar de turnzaal in Groot-Ammers, waar ze 3 uur gaat trainen. Snel terug, Ivano moet ook eten en omkleden voor zijn voetbaltraining. Als ook hij weg is eet ik samen met Fabian. Om 19.00 is Damir ook thuis. Even bijkletsen, terwijl ik zijn eten opwarm en om 19.20 weer in de auto om naar het laatste stukje van Natalia’s training te kijken.

Daarna tijd voor rust! Kinderen onder de douche, nog even lekker op de bank en naar bed. Damir en ik kijken nog een poosje tv en om 23.00 houden wij het ook voor gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *