Maandag 29 juni

Maandag 29 juni

Hoi!

Ik ben Jurre en ben 6 jaar en een half J. Ik heb een broer die heet Merijn en een zusje die heet Noor.
Vanochtend werd ik om 7 uur wakker, ik ging toen naar beneden even televisie kijken. Nadat ik mijn brood op had en m’n kleren heb aangedaan ben ik naar school gegaan op de fiets.

Ik zit op De Fakkel in groep 2 bij juf Esther. Vandaag is wel een bijzondere dag omdat de juffrouw jarig is en omdat het Modderdag is. We mochten met zand en met modder spelen. Daar werden we heel vies van, ik vond het modderleuk!

Daarna gingen we eten en drinken, boekje lezen, buiten spelen, gymen, in de grote kring en toen gingen we weer naar huis. Maar ik ging niet naar huis, maar naar opa en oma.

Bij opa en oma mocht ik even op de tablet spelen en toen zijn we gaan vliegeren in het weiland. Dat was wel grappig, het waaide lekker hard. Mijn zusje liep de vlieger achterna maar was toen in de greppel gevallen. Toen was ze helemaal vies en nat, haha.

Daarna hebben we nog met de lego gespeeld en gingen we eten: boontjes, aardappels en worst en we hadden een heel lekker aardbeientoetje.

Als we bij opa en oma zijn geweest krijgen we ook altijd nog 2 snoepjes mee naar huis, mmmmm lekker. Nu ben ik mijn dag aan het vertellen tegen mijn moeder zodat zij het kan opschrijven voor het dagboek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *