Maandag 30 maart

Hoi, ik ben Klariena van Zee, 23 jaar oud en thuiswonend bij mijn ouders op de Noordzijde.

Vanmorgen stapte ik in de auto om naar mijn werk te gaan, de teller gaf -2 graden aan brrr.. De ochtenden zijn over het algemeen niet zo mijn ding, maar deze maandagmorgen verloopt tot zover prima, zeker na de eerste bak koffie op mijn werk.

Ik werk in Werkendam bij een bedrijfje dat medische apparatuur verkoopt en service levert. Ik zit samen met twee andere collega’s bij de Serviceafdeling. Ondanks Corona wordt ons toch gevraagd om noodzakelijk onderhoud uit te voeren in ziekenhuizen dat betekent dat ik vandaag naar het Erasmus MC mag voor onderhoud.

In Rotterdam zie ik een hele rustige stad met weinig verkeer, best een gekke gewaarwording.

Onze apparatuur staat o.a. op de operatiekamers, dit wordt dan ook de volgende stop. Voordat je de OK op mag, moet je je eerst aanmelden bij de receptie van de OK, hier krijg je een bezoekerspas, vul je een formulier in en mag je je vervolgens omkleden. Eenmaal op de afdeling krijg ik dan een plekje aangewezen en zorgen de ziekenhuis-technici voor het aanleveren van de apparatuur. Uiteraard worden we ook bijgepraat over het laatste nieuws omtrent het virus, het is fijn om te horen dat het ziekenhuis de situatie onder controle heeft.

Om 5 uur liep ik het ziekenhuis uit en zonder file naar huis gereden. Daar stond een lekker prakkie op mij te wachten. Genietend van uitzicht, ronddartelende schaapjes en gekke ezels, is het toch alweer zo half 8.

Het is de laatste maandagavond van de maand, en dat betekent voor mij ‘’Gebed voor Onderweg’’. Een avond waar ik altijd naar uitkijk. Normaal komen we met ca. 15 mensen uit alle windstreken (Gorinchem +20km omtrek) bij elkaar in Schelluinen. We komen bij elkaar om een avond met elkaar te bidden, voor de wereld en voor elkaar. Vanavond voor het eerst over de telefoon, desondanks ook mooi om elkaar te bemoedigen en de nood van de wereld bij God te brengen.

Met een gerust en tevreden gevoel nagepraat over de dag samen met de familie en om een uurtje of half 11 mijn vriendje uitgezwaaid…

Zoo dat was me wel weer een daagje.. Adios.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *