Maandag 4 mei

Beste lezers van het dagboek van Goudriaan,

Ik zal ons eerst eens voorstellen; wij zijn Stef (40) en Dagmar (31) Zoetelief, ouders van Duuk (4) en Olivia (1). Stef is ondernemer en fysiotherapeut en ik ben management assistent bij Damen Shipyards in Gorinchem. Wij zijn in 2016 verhuisd naar Goudriaan vanuit Utrecht waar wij studeerden, van origine komen wij uit Den Helder.

Vanmorgen worden wij gewekt door onze zoon Duuk om 07.30u, hierna gaan wij direct aan de ontbijttafel (terwijl onze dochter lekker uitslaapt!) omdat het de eerste dag is dat Stef weer aan het werk gaat. Afgelopen week hebben de fysiotherapeuten te horen gekregen dat ze weer aan het werk mogen en dit houd voor ons in dat onze praktijken weer open mogen! Wat ontzettend goed nieuws is, maar dit brengt ook weer een hoop voorbereidend werk met zich mee.

Ik blijf zelf thuis met de kinderen. Vanuit huis schrijf ik s ’morgens de teksten voor onze website en social media zodat onze patiënten weten wanneer ze behandeld kunnen worden. Ondertussen spelen de kinderen lekker buiten in de zandbak, schommel en trampoline.

Om 12.00u lunchen we gezellig met zijn drieën en gaat Olivia weer terug naar bed. Als zij op bed ligt spelen Duuk en ik een spelletje en ruim ik de boel weer een beetje op.

Om 16.00u komt Stef thuis, hij gaat nog even lekker met de kinderen naar buiten waardoor ik even op mijn gemak kan koken. Als het eten klaar is, eten we met elkaar en na het eten is het vaste prik dat de kinderen even met elkaar ravotten.

Na een fijne dag is het om 19.00u tijd om in bad te gaan, tanden te poetsen en lekker naar bed te gaan voor de kinderen. Wij kunnen hierdoor gezellig een avondje op de bank om samen door te spreken hoe we de aankomende tijd gaan aanpakken. Praktijken weer open, kinderopvang weer open, Duuk gaat naar de basisschool… Komt nog een drukke tijd aan dus nu even relaxen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *