Maandag 6 juli

Hallo allemaal,

Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Jan van Dieren, geboren en opgegroeid in Ottoland en woon inmiddels alweer zo’n 4 jaar in mijn appartement in de Wetering.

Vanmorgen ging de wekker zoals eigenlijk iedere doordeweekse ochtend om kwart voor 7. Even lekker een keertje snoozen en dan rond 7 uur even snel douchen voor ik naar mijn werk ga. Ik werk al ruim 6 jaar bij gebroeders Bos ook hier in Goudriaan waarvan de laatste 2,5 jaar aan een vaste machine als machinaal houtbewerker. Heerlijk om zo dicht bij je werk te wonen. Ik werk tot 16.00 uur dat betekent dus lekker op tijd weer thuis.

Eenmaal thuis even lekker wat gedronken op de bank en ook nog maar even boodschappen gedaan in Molenaarsgraaf. Op de terugweg nog even langs mijn ouders gegaan voor een lekkere kom soep die ik eigenlijk iedere maandag ga halen. Thuis op het gemakje de boodschappen opgeruimd.

Ik had vandaag geen zin om te koken dus lekker makkelijk een broodje op de bank gedaan als avondeten. Vervolgens even wat opgeruimd en een heerlijk bakkie koffie gedaan. Rond een uur of 8 ben ik nog een rondje wezen hardlopen, want nu het voetbalseizoen ten einde is moet ik toch wat doen om mijn conditie een klein beetje op pijl te houden. Na de welverdiende douche heb ik nog even wat tv gekeken en even met mijn vriendin gefacetimed die voor werk 2,5 week in Limburg is. En dan is het alweer tijd om naar bed te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *