Maandag 9 november

Vandaag zij wij, de dwerggeiten, aan de beurt om te schrijven in het dagboek van Goudriaan. Het is vandaag maandag en wij hebben een rustig dagje voor de boeg.

Vanaf vorige week zaterdag is er een man in ons midden gekomen wat natuurlijk wel even wennen is. Maar uiteindelijk vinden wij het wel leuk om moeder te gaan worden want dat is weer een nieuwe stap in ons leven en het is ook gezellig. Onze andere twee vriendinnen zitten binnen omdat zij nog erg jong zijn en ze zo ook een kleine vakantie hebben.

Vanochtend vroeg rond vier uur ging het licht al aan in de koeienstal omdat de boer bijna zou gaan beginnen met melken waardoor wij ook even wakker werden. Hierna hebben wij nog even verder geslapen tot een uur of acht. Toen zijn we even wat gras gaan eten en even later kwam onze bazin het ontbijt brengen. Dit hield een lekkere plak hooi in en ons water werd bijgevuld.

Hierna hebben wij nog even lekker een dutje gedaan en hebben wij een wandeling door de wei gemaakt. Halverwege de ochtend werd ons bed ook nog een opgeschud wat wij natuurlijk helemaal niet erg vonden. We gingen rustig verder met ons drukke leven en om 16.00uur  kregen wij ons middageten. Dit werd weer door onze bazin gebracht en dit keer waren het lekkere brokjes. We werden even lekker gekriebeld en daarna vertrok ze weer omdat ze de koeien moest gaan melken.

Om 21.00 zijn we maar gaan slapen want het was al heel erg donker geworden. Ons bed was goed opgeschud in het nieuwe hok dat gemaakt is. Dit hok is zo groot dat we er makkelijk met zijn drieën in passen en dat slaapt heel erg lekker! Welterusten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *