Vrijdag 10 juli

Vrijdag 10 juli werden wij brak wakker van onze huwelijksnacht in een Bed en Breakfast in Beesd. We zijn gisteren getrouwd. Het was een fantastische dag en wij willen graag hier op terugblikken met jullie.

08:00 ging Stephan naar zijn ouderlijk huis om de laatste voorbereidingen te treffen en zich te verkleden. Om 10 uur kwam voor mij de kapper en visagist bij ons thuis en gingen voor mij de voorbereidingen ook beginnen.

Om 12 uur was het tijd om mijn jurk aan te trekken, ik werd hierbij geholpen door mijn moeder en mijn beste vriendin, Cheyenne. De fotograaf was er inmiddels ook al. Toen alle 150 knoopjes dicht waren, kwam Stephan aanrijden met een oldtimer bus FORD MK-1.

Ik kon niet wachten om hem te zien, het was een geweldig moment. Na dit geweldige moment zijn we in de bus gestapt om foto’s te gaan maken in de Marienwaard. Gelukkig was het droog. Nadat we prachtige foto’s hadden gemaakt gingen we door naar de locatie Boerengoed in Enspijk.

Hier hebben we een geweldige middag en avond beleefd met familie en vrienden die heel dichtbij stonden. We hebben daar elkaar het JA-woord gegeven, daarna heerlijke taart gegeten en genoten van een BBQ-buffet.

Daarna kon het grote feest beginnen, de DJ begon met draaien en iedereen ging los op de dansvloer.

01:00 zat het feest erop en gingen we naar de Bed en Breakfast en toen kon het feest weer beginnen, alle clipjes moesten uit mijn haar, ik denk wel 100 en de jurk moest weer uit….

Het was een geweldige dag om nooit te vergeten.!!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *