Vrijdag 11 september

Ik ben Natalia Jelovic. 12 jaar oud.

Ik zit sinds 2 weken op de middelbare school en ik vind het heel leuk. Vandaag kan ik een beetje uitslapen want het eerste uur valt uit en daarom begin ik pas om 9.20 uur. Ik heb 1 uurtje Nederlands en dan 2 uur gym, dat vind ik leuk, want ik hou van sport! Om 12.05 uur ben ik al weer klaar en heb ik weekend 😊

Eerst even lekker een broodje eten en dan naar mijn verzorgpony Tessy, de liefste pony die er bestaat. Borstelen, kroelen, wandelen, rijden, alles is leuk met Tessy. Als ik thuis kom heeft mama pannenkoeken gebakken. Die lust ik wel!

Als ik gegeten heb trek ik mijn turnkleding aan, van 17.30 tot 20.30 ga ik turnen in Groot-Ammers, ik turn in de selectie en vind het heel leuk. Vorig seizoen hadden we jammer genoeg weinig wedstrijden door corona, ik hoop dat we dit seizoen wel wedstrijden kunnen doen. Na de training ben ik best moe. Nog even lekker douchen, televisie kijken en naar bed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *