Vrijdag 16 oktober

Vandaag 16 oktober willen wij ons voorstellen vanaf de Zuidzijde te Goudriaan. Wij zijn Dio (46) en Louise (44) Klop. Wij zijn gezegend met 3 kinderen: Corné (22), Willeke (20) en Jantine (18). Inmiddels wonen we al 24 jaar in dit mooie dorp in de Alblasserwaard. Het kenmerkende aan dit dorp is, dat je bijna iedereen kent en dat er een warm sociaal contact is onderling.

In het dagelijkse leven ben ik (Dio) in- en verkoper van ijzerwaren en gereedschappen voor de bouw en industrie bij G ’t Lam in Leerbroek. Elke dag ga ik op pad en langs bedrijven in de regio van groot tot klein, om zo handelswaren aan de man te brengen.

In mijn vrije tijd verzamel ik oude spullen, zoals keukengerei en emaille uit Grootmoeders tijd. Wat begon als hobby, is nu een serieus verzamelen geworden. Het is leuk om juist de verzamelstukken te vinden, die ik nog niet in mijn verzameling heb.

Louise werkt sinds vorig jaar in Open Vensters en volgt momenteel de opleiding tot verzorgende IG. Het werk in de zorg heeft zij voor ons trouwen gedaan, maar door omstandigheden is dit gestopt. Toen de kinderen klein waren heeft zij schoonmaakwerk gedaan onder schooltijd van de kinderen. Nu de kinderen zelfstandig zijn heeft zij het werk in de zorg weer opgepakt.

Onze dagen zijn gevuld met ons dagelijks werk en daarnaast hebben we onze bezigheden in en rondom het huis.

We hopen dat we in gezondheid nog lang mogen genieten van het wonen in Goudriaan!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *