Vrijdag 17 januari

Mijn naam is Anita van Rossum, 44 jaar oud en getrouwd met Dirk. Sinds oktober 2000 wonen wij in Goudriaan met onze 3 kinderen Simone (19) Dennis (17) en Lieke bijna 14.

Mijn dag begon vandaag om half 7 met aankleden en ontbijten, daarna de katten en de hond voeren want die moeten we ook tevreden houden. Rond half 8 in de auto om een ochtendje te poetsen. Kwart over 11 was ik weer thuis, toen gelijk de stofzuiger er maar door want zat toch noch in dat ritme.

12 uur de paarden van mijn dochter Simone gevoerd, want die had haar eerste nachtdienst er opzitten en lag lekker te slapen. Woensdag is zij in 1 keer geslaagd voor haar CE rijbewijs, nu gaat ze melk rijden bij de Hoop en Blom.

Ondertussen is Lieke ook uit school en gaan we even eten met elkaar. De boel opruimen en dan wraps maken voor vanavond want dan hebben we nog de nieuwjaarsborrel van de buurtvereniging. Even een rondje Goudriaan om de laatste contributie van 2019 op te halen voor de buurtvereniging.

Om half 4 even een lekker bakkie koffie. Vast het eten voor vanavond klaarzetten want half 6 moet dat klaar zijn want Dennis heeft autorijles en Simone gaat weer werken. Snel onder de douche en dan richting Lodder om alles klaar te zetten voor vanavond, waar iedereen vanaf 20.00 uur welkom is.

Het was een hele geslaagde en gezellige avond. 23.45 uur richting huis om voor de laatste keer de paarden eten te geven en dan lekker onder de wol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *