Vrijdag 24 april

Lief Dagboek,

Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Laura de Vries (20 jaar) en woon al heel mijn leven aan de Noordzijde.

Ik ben bezig met de studie Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerkster. Ik hoop het volgend jaar af te ronden en snel aan het werk te kunnen gaan. Eindelijk heb ik mijn ritme kunnen vinden in deze tijd. Helaas mis ik wel maandag en dinsdag het stage lopen bij WASKO de Boerderij in Bleskensgraaf. Op de andere dagen volg ik onlinelessen.

Deze dag begint vroeg voor mij want om 05:30u word ik wakker van mijn broer Roald die naar zijn werk gaat. Gelukkig val ik redelijk snel nog even in slaap en word ik weer om 09:00u wakker. Ik ga snel onder de douche, ontbijten en tandenpoetsen zodat ik de dag kan beginnen.

Om 10:30u ben ik even een bakkie wezen doen bij De Vries Interieur, de woonwinkel van mijn ouders. Weer thuis ben ik pannenkoeken gaan bakken. Ondanks een paar verbrande pannenkoeken zijn ze heerlijk al zeg ik het zelf.

Uit verveling ben ik na het eten maar de ramen gaan zemen. Omdat ik nu toch alle tijd heb doe ik dit lekker rustig aan. Helaas hield ik het door mijn motivatie maar vier ramen vol. Mijn moeder wil vast morgen de andere ramen doen..!

Verder verloopt mijn middag erg rustig. Ik heb even in de zon gezeten en mijn boek verder gelezen. Ik heb dan nu wel twee weken vakantie, maar toch moest ik nog wat opdrachten afronden voor school dus doe ik dat ook vanmiddag. Zo heb ik ook mijn zelfontworpen spel afgemaakt zodat ik die op stage kan uitvoeren met de peuters. Ze leren de kleuren, cijfers en moeten de plaatjes benoemen. Ik hoop dat het spel in de smaak valt..!

Om 15:30u krijg ik een appje van mijn baas dat ik toch niet hoef te werken vanavond. Nu heb ik gisteravond al kunnen werken en morgenavond, dus vanavond ben ik een avondje thuis want er waren genoeg bezorgers. Wat dat betreft ziet mijn baantje er nu heel anders uit. Ik werk nu bijna 2 jaar bij ’t Raadhuis Eten & Drinken. Ik werk daar in de bediening en vanaf half maart zijn we begonnen met het bezorgen van menu’s.

Gelukkig kan ik zo nog blijven werken.

Aan het eind van de middag haalt mijn moeder de kibbeling en ik bak alvast de krieltjes en roerbak de verse spinazie. ’s Avonds ben ik nog een rondje wezen fietsen met mijn vader. We gingen via Achterland, fietspad langs de boezem en dan weer door Ottoland terug naar Goudriaan. De rest van de avond zit ik nog lekker voor de TV en kijk ik nog een film op Netflix.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *