Vrijdag 25 september

Het Oosteind, Hanneke van Till, 59 jaar

Vrijdag is één van de weekdagen dat ik niet in de tandartsenpraktijk Bittermann werk maar bij onze dochter Marjolein. Na haar finaleplaats in Heel Holland Bakt heeft ze in 2019 De Bakplaats in Ameide geopend. Een specialiteitenbakkerij voor bruidstaarten, gebak en koekjes met tevens een tearoom.

Het is erg leuk om samen met je dochter te kunnen werken aan haar ideaal. Op vrijdag is het voor de Bakplaats altijd topdrukte, hard werken om alle bestellingen voor zaterdag op tijd te kunnen leveren.

Deze vrijdag was het wel heel bijzonder druk, de planning stond al helemaal vol, veel bestellingen en ook nog twee bruidstaarten. Tussen de middag even de winkel dicht en gauw met Marjolein de bruidstaart naar feestlocatie Het Spant in Ameide gebracht.

Onverwacht was daar gisteren nog een verjaardagstaart bijgekomen van een klein meisje, ze mocht hem zelf bestellen en ophalen, ze wilde perse een eenhoorntaart van Marjolein. Zoiets kan je niet weigeren en het is zo mooi om kinderen blij te maken.

Al met al (heel) vroeg begonnen en laat thuis, moe maar voldaan.

Morgen, zaterdag, mag ik weer naar de Bakplaats, als het mooi weer is zit het terras vol, weer een drukke dag vol gezelligheid en goed voor 9000 stappen.

Als je meer wil zien wat we allemaal maken kan je kijken op www.watbaktmarjolein.nl .

Wellicht tot ziens,

Groet Hanneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *