Vrijdag 28 februari

Vandaag is het mijn beurt om in het dagboek van Goudriaan te schrijven.

Ik zal mij eerst even voorstellen: Mijn naam is Marrie Jongeneel, ik ben 57 jaar en ik woon, met een kleine onderbreking van zes jaar, al mijn hele leven, met heel veel plezier in Goudriaan, samen met mijn man Ronald Vogel en twee superlieve poezen.

Vrijdag sta ik op tijd op. Om 6.30 uur gaat de wekker, ik hou ervan om kalmpjes op te starten  (ik kom tenslotte uit Goudriaan). Na het ontbijt ga ik aan de slag met de laatste administratie voor mijn werk als Thuisondersteuner bij  ASVZ. Mijn werk als thuisondersteuner doe ik 24 uur in de week, het is erg leuk werk en zeer divers.

Daarnaast heb ik een eigen praktijk  als Kleurconsulente. Hier werk ik een aantal dagen in de week, waaronder de vrijdag.

Ik ga deze morgen aan de slag in huis en de praktijkruimte om alles schoon en netjes te maken. Tussendoor wat wasjes draaien en andere huishoudelijke klusjes.

Om 12.30 uur zijn Ursela en Diny gearriveerd voor de kleuranalyse. Hier ben ik de hele middag mee bezig. Het blijft altijd zo leuk om te zien wat de juiste kleuren voor mensen kunnen betekenen.

Om 17.00 uur ga ik boodschappen doen in Molenaarsgraaf en hoop weer op vele plaatjes om te sparen in het mooie boek De Binnenwaard in Beeld. Toch weer dubbele plaatjes! Ik heb de ruilavond van 17 maart in Het Museum Het Voorhuis al in mijn agenda staan!!

Thuisgekomen eten Ronald en ik samen en praten we gezellig de dag door.

Om 19.00 uur installeren we ons voor het programma De Wereld Draait Door, nog een paar weken genieten van dit superleuke programma. We kijken allebei erg graag naar detectives series en dat gaan we deze avond ook doen.

Het was een leuke en afwisselende dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *