Vrijdag 3 april

Hoi, ik zal mij even voorstellen. Ik ben Jordy Versluis. Ik heb 1 broer en 2 broertjes en een zusje. Ben geboren in Hoogblokland, en toen ik 1½ jaar was, zijn we naar Goudriaan verhuisd. Ik ben 13 jaar, en zit in de 2e klas en ik ga naar de Gomarus.

Er is aan mij gevraagd of ik ook een keer wilde schrijven voor het dagboek en dat leek me wel leuk. Dus ga ik voor vandaag een poging wagen.

Ik kwam vanmorgen rond een uur of 8 uit bed. We kunnen nu lekker wat langer blijven liggen, omdat de scholen gesloten zijn. Nadat ik gegeten had, ging ik m’n huiswerk doen. Ik vind het echt super saai om thuis m’n huiswerk te doen. Vooral nu het buiten lekker weer is. Toen ik m’n huiswerk allemaal gedaan had, ging ik buiten voetballen met m’n broertje Arco.

Na het middageten heb ik bij de buurman de grond nog gefreesd. Dat vind ik op zich wel een leuk werkje. Rond een uur of 4 ging ik naar een boerderij verderop om geiten te melken. Dat doe ik al weer een paar jaar en vind dat altijd leuk en gezellig om te doen.Ik was om 20.00 uur weer thuis, daarna gegeten en gedoucht.

Dit was in het kort mijn dag.

Groetjes Jordy Versluis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *