Vrijdag 3 januari 2020

Hallo ik ben Natasja Almadi en ik ben 35 jaar. Samen met Patrick heb ik 4 kinderen Damian 15, Kyano 10 en Sarah & Vince van bijna 3.

Mijn dag begon om half 8.  Samen met Patrick Sarah & Vince naar beneden om te ontbijten en koffie te drinken. Mijzelf best vlot aangekleed want om kwart voor 9 komt er iemand om over de ontwikkeling van Sarah & Vince te praten. Ondanks dat Sarah ziek is wilde ze toch graag verven met Vince. Kyano is ook ziek. Ze hebben samen een flinke griep te pakken maar desondanks wilde hij toch helpen met verven.

Ik ben tussendoor de troep van december nog aan het opruimen en ga de was doen waar geen eind aan komt hier in huis hahaha.

Na het verven de ravage daarvan weer opgeruimd.

Dan een boterhammetje eten en daarna samen met Sarah & Vince in het grote bed van mamma een tukkie doen, heerlijk kroelen met ze (hhhmmmm) zolang dat nog kan. Na 2 uurtjes ongeveer slapen weer uit bed en een bakkie koffie drinken.

De twins wat limo met wat lekkers samen op de bank met een filmpje en wat spelen tussendoor. Sarah hangt zowat de hele tijd bij me of op me omdat ze zich niet lekker voelt. Ook Kyano lig hier ziek op de bank mij me, zo zielig als ze ziek zijn. Damian komt vlak voor het eten thuis van het werken met Marius, hij kan nog lekker douchen voor het eten.

En toen was het alweer etenstijd. Op het menu staat vandaag aardappels met rodekool en een braadworstje. Na het eten ruimen we allen even de tafel en de vaat op. Nog een bakkie koffie en wat spelen met Vince.

19.00 uur is het bedtijd voor Sarah & Vince. Pyjamaatjes aan, tandjes poetsen en lekker naar bed. Patrick leest ze nog een verhaaltje voor terwijl ik beneden opruim en stofzuig. Daarna douchen en dan lekker op de bank een serie kijken.

Om 23.00 uur houden we het voor gezien en gaan we lekker vroeg naar bed omdat de afgelopen nachten erg onrustig waren i.v.m. de zieken.

Groetjes, Natasja Almadi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *