Vrijdag 3 juli

Eerst zal ik me voorstellen, mijn naam is Ellis Wingelaar-van Driest. 41 Jaar, getrouwd met Jan en sinds 2,5 jaar trotse moeder van Dirk. Wij wonen samen met Aagje, onze agapornis.

Na de geboorte van Dirk ben ik na 16 jaar gestopt met mijn bloemenwinkel. Nu werk ik vanuit huis en maak bloemwerk op bestelling.

Op vrijdag gaat Dirk naar het Hazendonkje, maar omdat we vanmiddag richting Zeeland vertrekken is hij vandaag gezellig thuis en mag hij mee bloemen halen.

Vanmorgen bestellingen maken en daarna wegbrengen. Jan brengt vandaag de bestellingen buiten Goudriaan weg zodat Dirk er ik spullen kunnen gaan pakken voor ons weekendje Zeeland.

Nog even kroelen met Aagje, dag zeggen tegen oma en dan in de auto, Op naar Zeeland!

Onderweg halen we (tante) Eva en (nichtje)!Leonie op de rest van de fam. komt morgen.

Er staat een stevige wind, maar het is wel lekker zonnig en we maken nog een wandeling over het strand. Een paar van ons nemen zelfs nog een duik in zee en daarbij komt een nieuwsgierige zeehond een kijkje nemen. Super leuk! We eten bij de strandtent en drinken daarna nog een bakkie bij de caravan. Inmiddels is het tegen tienen dus hoog tijd (voor de kinderen) om naar bed te gaan! Ik lees Dirk nog wat verhaaltjes voor van Jip en Janneke en al snel valt hij in slaap waarna wij besluiten ook lekker in bed te kruipen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *