Vrijdag 6 maart

Hallo allemaal!

Mijn naam is Lotte Timmer en ik woon op de Heuvel in Goudriaan. Ik ben 22 jaar geleden hier in Goudriaan geboren en ik heb al die tijd in dit fijne dorp gewoond! Ik heb in 2018 mijn diploma als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener gehaald en stiekem borrelde het al die tijd nog steeds om PABO te gaan doen. Na 1,5 jaar fulltime werken bij ASVZ in de thuis ondersteuning, ben ik afgelopen jaar alsnog begonnen aan de deeltijdopleiding PABO. Dus nu ben ik op maandag en woensdag aan de slag voor ASVZ en loop ik op dinsdag stage en op donderdag ga ik naar school. Dan hebben we de vrijdag nog over; normaal gesproken is dit de dag dat ik in de ochtend aan de slag ga voor school en voor werk en ben ik vanaf 15.15 te vinden in de Multistee om gymles te geven aan de peuters, kleuters en meisjes 2. Dit doe ik nog steeds met heel veel plezier en zeg ik niet zomaar af, maar vandaag moest dit helaas wel. Dus het is voor mij even een andere vrijdag dan normaal……

Ik ben lekker op het gemakkie op gestaan! Aan de ontbijttafel een bakkie koffie gedaan met een boterham met hagelslag. Vervolgens heb ik mijn kamer even opgeruimd en heb ik nog heel even mijn werklaptop open gedaan om wat mailtjes bij te werken. Vanmiddag en vanavond heb ik een teamuitje, wat we gingen doen was nog een verassing maar er was een setje extra kleding nodig.. Oh ja…ik moest ook nog even naar Groot-Ammers toe om een cadeautje te halen voor een collega die afscheid neemt vandaag. Zulke dingen gebeuren bij mij altijd op het laatste moment….Plannen is niet altijd mijn sterkste eigenschap geweest. Daarna nog even snel een bakkie bij mijn opa en oma gedaan. Daarna ben ik om half 12 in de auto gestapt en heb ik mijn collega opgehaald om vervolgens naar de carpoolplaats bij Papendrecht te rijden. Met het teamuitje gingen we in Rotterdam een spel spelen en daarna lekker eten. Super leuk om je collega’s weer een beetje beter te leren kennen op deze manier, echt van genoten!


Rond 21.00 weer richting Goudriaan, altijd fijn om vanuit de drukke stad weer het dorp in te rijden. Daarna ben ik richting mijn vriend in Ottoland gegaan. Laat het weekend maar lekker beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *