Vrijdag 7 februari

Vandaag is het mijn beurt om een stukje te schrijven over mijn dag in Goudriaan.

Zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Nathalie Rison en ik woon sinds  2,5  jaar op de Van Gentstraat in het mooie Goudriaan samen met mijn lieve partner en twee kids. Na een vervelende periode in mijn leven hebben we hier een mooie nieuwe start kunnen maken.

Vandaag begon mijn dag als hoe hij de laatste paar weken steeds start, opstaan kids naar school en dan snel het huis op orde brengen. Even nog iets eten, eten voor de rest van de dag klaar maken want doordat ik 4 maanden geleden een maagverkleining gehad heb moet ik 6 maaltijden per dag hebben. En zit ik aan een schema vast.

Dan stap ik in de auto om naar Houten toe te rijden naar mijn moeder, vorig jaar juni is mijn vader overleden na een kort ziekbed. We zijn bezig om het huis op te ruimen en de spullen die overblijven in dozen te pakken. Een hoop werk wat gepaard gaat met een lach en een traan. Mijn moeder heeft een nieuw huis aangeboden gekregen waar zij samen met mijn oudste dochter een nieuw hoofdstuk in haar leven gaat maken. Van een grote eens gezinswoning naar een leuke kleine woning. Ook voor mij en mijn zus gaat er nu een hoofdstuk sluiten en als ik er dan bij stil sta pink ik een traantje weg, dag ouderlijk huis waar alle herinneringen liggen, hallo nieuw huis en nieuwe herinnering.

Na een dagje uitzoeken en wegbrengen naar de gemeentewerf. Daar wacht ik nog even op mijn neefje die met mij mee gaat naar Goudriaan. Vanavond gaan we lekker wokken. Ze mogen dit lekker zelf doen en de kids verheugen zich er al enorm op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *