Vrijdag 9 oktober

Wij zijn Jelmer (41) en Gerda (40) den Hartog en samen met onze 4 dochters wonen we alweer 13 jaar aan de Noordzijde waar we een B&B en een groepsaccommodatie runnen.

Naast ons eigen bedrijf werk ik 2 dagen op de administratie bij Wellantcollege Ottoland. Jelmer werkt als ZZP-er in het onderwijs.

DCIM\100MEDIA

Vandaag is het vrijdag en dan is het bij ons een “wisseldag” en zijn we samen thuis.
Half 7 is Jelmer eruit gegaan om onze gasten van ontbijt te voorzien. Mijn wekker ging om kwart over 7, en rond half 8 heb ik met de kids ontbeten, die daarna naar school gaan.

Om 8.30u drinken we koffie met personeel om de accommodaties weer schoon te maken.

De gasten zijn vertrokken en we kunnen aan de slag.
Jelmer gaat naar buiten, daar maken we alles ook weer in orde voor nieuwe gasten.
Mijn washok ligt inmiddels vol en daar kan ik mee aan de slag. De 2 wasmachines draaien op volle toeren. Tussendoor zit ik achter de computer om de email en de administratie bij te werken.

Met een koffiebreak om 10.30u zijn om 12.30u de accommodaties weer helemaal klaar voor de nieuwe gasten en gaan we wat eten.

Na de middag gaat Renske naar school, Christel gaat buiten spelen en Jelmer gaat ook nog even naar buiten om de puntjes op de i te zetten. En ik heb nog was en strijkwerk.

Om 15.00u komen de eerste gasten aan.
Als Jelmer de gasten rondleid drink ik wat met de meiden die inmiddels weer uit school zijn. Daarna gaat Jelmer boodschappen doen, Renske en Christel gaan naar de selectie gym en ik ga nog even achter de computer hobbyen.. fotoboeken maken..

17.00u.. Zo even tijd voor een wijntje.

Om 17.30u komen er weer gasten aan en daarna is het tijd om de meiden weer te halen en te koken.
Om 18.45u eten we gezamenlijk, om 19.15u heeft Esther weer club.

Na het eten doen Renske, Christel en ik een spelletje. Het Keezenspel.. altijd leuk, Christel wint.

Om 20.00u even nieuws kijken met een bakkie koffie en Jelmer maakt de kachel aan. Daarna gaan eerst Christel en Renske naar bed en als Esther thuis komt starten zij en Marije alvast een filmpje op terwijl ik nog even een wasje ophang.

Daarna kijk ik gezellig mee met een lekker glaasje wijn. Even relaxen.. het is weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *