Woensdag 1 april

Ik zou mij eerst even voorstellen.

Ik ben Corine Versluis (34). Ik ben geboren in Giessenburg, en toen ik 8 jaar was zijn we naar Leerdam verhuist. In 2004 ben ik getrouwd met Cornelis, die in Goudriaan opgegroeid is.  We zijn na ons trouwen in Hoogblokland gaan wonen. Daar hebben we ruim 3 jaar gewoond en in januari 2008 zijn we naar Goudriaan verhuisd. Een plek waar we het heel goed naar ons zin hebben. Inmiddels hebben wij 5 kinderen: Patrick, Jordy, Arco, Bauke en Rosalie.

Ik ben gewoon fulltime thuis, maar ik hoef me niet te vervelen hoor. Met 5 kinderen is er altijd wel wat te beleven. En nu ze allemaal thuis zijn, zorgt dat voor veel leven in de brouwerij, maar het is ook wel gezellig! We hebben ook nog koeien en jongvee en daar zorg ik overdag voor.

Vanmorgen eerst gegeten.

Na het eten mag ik mijn taak als juf weer op me nemen. Daar ben ik echt wel de hele morgen zoet mee. Bauke heeft het minste huiswerk, maar die zit ook nog in groep 1. Hij vindt dat uiteraard helemaal niet erg, want hij is het liefste de hele dag buiten. Ik ben heel blij met het lekkere weer, omdat we boven aan het verbouwen zijn en beneden alles behoorlijk vol staat.

‘s Middags na het eten zijn Arco en Bauke buiten gaan spelen en Rosalie naar bed, dus had ik even mijn handen vrij, om het een en ander te verven.

Om 15.15 uur komt Cornelis uit zijn werk en gaan we even wat drinken.

Na het drinken gaat Cornelis naar buiten om de koeien en het jongvee te voeren en mesten en de koeien melken.

Tegen 18.00 uur zitten we weer aan tafel om met elkaar te eten.

Na het eten de jongens douchen en naar bed.

Met de oudste 2 nog gezellig wat gedronken en rond een uur of 10 was het bedtijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *