Woensdag 13 mei

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Birgül(29). Ik ben gehuwd met Bünyamin(30) en moeder van Metin en Ekmel. We komen uit Turkije. We wonen sinds 2018 in Nederland. We hebben 1 jaar in Deventer gewoond. Ik ben accountant van beroep. Mijn man is elektricien. Momenteel kunnen we ons beroep niet uitoefenen omdat we de Nederlandse taal aan het studeren zijn. We geven heel veel om onze kinderen.

Toen we voor het eerst in Goudriaan kwamen, was het moeilijk om te wennen in een volledig nieuwe omgeving. In het begin waren we bezorgd of we geaccepteerd zouden worden door onze nieuwe buren en omgeving. Maar dat viel reuze mee. We vonden het meteen geweldig. We waren onder de indruk hoe aardig en begripvol de mensen waren. De prachtige natuur en de schoonheid van de omgeving hier heeft alle problemen die we hebben doen vergeten.

Bij elke gelegenheid die we hebben wandelen we door de straten van Goudriaan. Bij iedere mogelijkheid maak ik foto’s van de mooie omgeving. Dit is mijn grootste hobby.

Zoals gezegd. We voelen ons hier helemaal thuis.

Ondertussen vernieuwen we onze tuin. Het is bijna klaar.  We hebben tomaten, bonen, aardbeien en groente geplant. We proberen de Nederlandse keuken te ontdekken (oliebollen appeltaart en loempia’s zijn onze favoriet.) We zijn heel erg blij om hier te zijn. Wel missen we onze familie.

Gelukkig valt hier nog veel te ontdekken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *